چكيده
پايين آن در طول مدت نگهداري آب مي اندازد. در سالهاي اخير، مطالعاتي در pH سابقه و هدف : دوغ، نوشيدني بومي ايراني است كه به دليل
زمينه پايدارسازي دوغ با استفاده از هيدروكلوئيدهاي مختلف صورت گرفته است . هدف از اين مطالعه، مقايسه تأثير سه گونه مختلف كتيراي
ايراني ( آستراگالوس گوسيپينوس، آستراگالوس فلوكوسوس و آستراگالوس راهنسي س) بر خصوصيات رئول وژيك و پايداري اين نوشيدني لبني در
مدت زمان نگهداري آن بود.
مواد و رو ش ها: نمونههاي دوغ از ماست حاصل از شير بدون چربي به دست آمد و محلول صمغ هاي مورد نظر به آن ها اضافه شد . ميزان
جدايي فازي در طول مدت نگهداري ( 30 روز) توسط استوانه مدرج و توزيع اندازه ذرات در دماي محيط توسط تكنيك تفرق نور ليزر
صورت گرفت . (CSR) 3 و توسط رئومتر و در حالت كنترل نرخ برش °C اندازه گيري شد . همچنين، آزمون هاي رئولوژيك پايا و ناپايا در دماي
در نهايت، ارزيابي حسي در چهارچوب آزمون هدونيك پنج طبقهاي و با استفاده از 30 ارزياب آشنا به محصول انجام شد.
برای دانلود کلیک نمائید.
نوع فایل pdf
حجم فایل k 318
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.